Athletic Club – FC Barcelona: Triomf solvent i prestigiós guiat per una gran Jenni Hermoso (0-4)

Athletic Club – FC Barcelona: Triomf solvent i prestigiós guiat per una gran Jenni Hermoso (0-4)

Un hat-trick de la ‘10’ blaugrana i un golàs de falta d’Olga García permeten a les culers sumar tres punts d’or per seguir líders del campionat en una visita sempre complicada com Lezama

El Barça Femení ha sortit de Lezama reforçat després d’assolir un triomf contundent davant l’Athletic Club, gràcies a un hat-trick de Jenni Hermoso (0-3) i continua com a líder de la Lliga. No era gens fàcil el duel. I és que el vigent campió de la competició tot i no tenir opcions de lluitar el títol s’ha fet fort a casa durant tota la temporada i només l’Atlético i el València havien estat els dos únics conjunts d’assolir els tres punts a Lezama. A més, les de Xavi Llorens afrontaven una visita complicada amb l’objectiu de refer-se del cop dur davant del cop dur en les semifinals de la Lliga de Campions davant el PSG al Miniestadi.

S’han refet amb escreix, perquè des del principi han tingut sota control el partit. Dominant la possessió, controlant els tempos del partit i creant ocasions de perill. Jenni Hermoso avisava al principi amb una acció personal i més tard, Alexia, ha estat a punt de fer el primer. Amb canvis en l’onze inicial respecte al partit davant el PSG, entraven Aitana Bonmatí i Patri Guijarro, mentre que Ruth García, per sanció, i  Roddik, a la banqueta, descansaven. No patia el Barça gaire en defensa, perquè el Barça, pacient i controlador, no es deixava sorprendre. Faltava, però, més profunditat i tenir més ocasions. Però l’Athletic es defensava amb tot aguantant el marcador. Fins que Jenni Hermoso en l’última jugada de la primera meitat s’ha inventat un autèntic golàs. Ha rebut a dins de l’àrea i amb un moviment subtil s’ha desfet de la defensora per engaltar un xut amb l’esquerra directe a l’escaire. Imparable.

Jenni sentencia i Olga fa un golàs

El gol en el minut psicològic abans del descans ha fet mal a les locals, que han vist com ràpidament, al sortir de vestidors, la mateixa Jenni Hermoso marcaria de penal el segon. Es posava de cara el partit per al Barça que no donava cap opció a l’Athletic Club, sotmès per un equip, el Barça, molt superior. La ‘10’ blaugrana no n’ha tingut prou i ha signat un hat-trick en la sortida d’un córner posant el peu esquerre per rematar de primeres amb l’exterior sorprenent la portera local.

Les bilbaïnes no han tingut cap opció i tot i plantejar un sistema defensiu no han pogut fer mal a les blaugranes, conscients que la victòria era importantíssima de cara a la lluita pel títol. Perquè el triomf les torna al liderat. Olga García, introduïda a la segona meitat, ha tancat el recital blaugrana amb un espectacular i magistral xut de falta, directe a l’escaire, amb molta subtilesa per fer el 0-4 definitiu en l’última acció del partit.  Ara les de Xavi Llorens ja se centren en el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions el proper dissabte a l’imponent estadi del Parc del Prínceps.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut