Nou jugadores blaugrana al triomf de Brasil davant Espanya (1-2)

Nou jugadores blaugrana al triomf de Brasil davant Espanya (1-2)

Vicky Losada ha anotat, de penal, el primer gol del partit, però les brasileres han capgirat el marcador i s’han endut el triomf a l’amistós disputat a Fuenlabrada

Un total de 9 blaugranes han disputat l’amistós entre la selecció espanyola i la selecció brasilera, partit que s’ha jugat a l’estadi Fernando Torres de Fuenlabrada. Sandra Paños, Marta Torrejón, Leila Ouahabi, Vicky Losada i Olga Garcia han estat titulars per Espanya, mentre que Andressa Alves també ha estat a l’onze inicial del Brasil. A més, a la segona meitat han entrat Alexia Putellas, Bárbara Latorre i Mariona Caldentey.

El combinat brasiler ha vençut 1-2 a la selecció espanyola gràcies a un doblet de Darlene Reguera, remuntant el gol inicial de penal de la blaugrana Vicky Losada als 20 minuts de joc. Un partit on les de Jorge Vilda han dominat la primera meitat i han estat superiors, però les brasileres han millorat a la segona i han aconseguit capgirar el marcador.

A més, cal destacar que la culer Marta Torrejón, que ha estat la capitana de la selecció, s’ha convertit en la jugadora espanyola amb més partits a la història de la selecció, amb un total de 72. En total, 43 victòries, 15 empats i 14 derrotes, a més de 9 gols amb Espanya.

Un partit que ha servit de preparació per al combinat espanyol de cara a l’Eurocopa que es disputarà aquest estiu a Holanda, on Espanya debutarà el 19 de juliol davant Portugal. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut