CE Seagull – FC Barcelona Femení: Gols i bon joc en l’estrena de la pretemporada (0-3)

Les noies de Xavi Llorens superen amb bona nota la primera prova de la pretemporada, gràcies a un doblet de Sandra i un altre gol de Bárbara, contra un rival exigent

Després de més de dues setmanes d’entrenaments intensos, el Barça Femení ha disputat el primer partit amistós de la pretemporada 2016/17. El conjunt de Xavi Llorens s’ha desplaçat a Badalona per enfrontar-se amb el Seagull dirigit per Jordi Ferrón, que la temporada passada va estar a punt d’aconseguir l’ascens a la màxima categoria. Contra un rival exigent, les blaugranes han fet un partit seriós i s’han imposat gràcies a dos gols de Sandra Hernández, un a la primera part i un a la segona, i un altre de Bárbara. Les porteres locals, Noe i Mire, han evitat una golejada més àmplia en el dia del debut de Leila Ouahabi i Line Roddik amb el conjunt blaugrana.

Els primers minuts de les noies de Xavi Llorens han estat bons. Han creat bon joc i han anat trobant el camí de la porteria progressivament. A la mitja hora de partit el conjunt barcelonista ha fet els primers tres canvis, per donar minuts a totes les jugadores disponibles. Sandra Hernández ha estat una de les novetats des de la banqueta –juntament amb Andrea Giménez i Aitana–, i ha inaugurat el marcador ben aviat. Al minut 35, la davantera canària ha culminat una jugada coral amb assistència final d’Alexia.

El Seagull, per la seva banda, compensava la diferència tècnica amb esforç i coratge defensiu. A més, han arribat en alguna ocasió tímida a la porteria blaugrana. Després del descans, amb vuit novetats més al conjunt culer –Ruth, Ane, Míriam, Gemma, Ona, Bárbara, Irene i Olga–, Sandra ha seguit protagonitzant les ocasions més perilloses. Només començar, ha enviat un xut al pal, i Irene del Río l’ha acompanyat amb dues opcions més. Finalment, Sandra ha repetit amb un preciós llançament llunyà per fer el 2-0.

Amb mitja hora per jugar, Xavi Llorens ha fet els tres últims canvis: han entrat Ràfols, Nerea i Laura. D’aquesta manera, els dos equips han fet participar totes les jugadores. El domini blaugrana ha persistit, i l’àrbitre ha anul·lat un gol a Nerea. Bárbara Latorre i Olga Garcia s’han apropat també al gol, i entre les dues han fabricat el 0-3, obra de Bárbara. Les blaugranes no han deixat de buscar la porteria local, però el resultat ja no es mouria més. El conjunt de Xavi Llorens, amb les bones sensacions del primer partit, continuarà amb els entrenaments i tornarà a jugar el proper divendres 19 contra el Montpeller.