CE Seagull – FC Barcelona Femení (prèvia): Això segueix

CE Seagull – FC Barcelona Femení (prèvia): Això segueix

19 h: El conjunt blaugrana debuta aquesta temporada contra un dels equips punters del grup català de la Segona Divisió
Això ja no s’atura. Després de més de dues setmanes d’intensos entrenaments, el Barça Femení disputa aquest dissabte (19 h) el primer amistós de la pretemporada al camp del Seagull, un equip que va estar a un pas d’ascendir a Primera Divisió. Serà, doncs, el primer dels cinc testos del conjunt blaugrana abans de l’inici de Lliga, programat per al 4 de setembre a Tenerife. I l’inici del segon curs des que l’equip va fer el salt a la professionalització.

Per a aquest duel, el cos tècnic culer compta amb totes les futbolistes del primer equip, amb l’excepció de la lesionada Leire Landa, del flamant fitxatge Koko Ange N’Guessan i de les quatre jugadores del filial que fan la primera part de la pretemporada amb el primer equip: Nerea Valeriano, Ona Batlle, Laura Martínez i Laia Aleixandri.

El rival és exigent. El Seagull va ser segon a la Segona Divisió i va estar a un pas de pujar a Primera en un play-off dramàtic amb el Tacuense. El seu entrenador és un vell conegut de l’afició blaugrana: Jordi Ferrón. Aquest barceloní va jugar a les categories inferiors blaugrana i va arribar a debutar amb el primer equip en un compromís de la Copa Catalunya del 1998. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut