Barça Femení - Sporting Huelva (prèvia): Tres punts preferents al Mini

Barça Femení - Sporting Huelva (prèvia): Tres punts preferents al Mini

12 hores, Barça TV i streaming a fcbarcelona.cat: Entremig del doble duel amb el Rösengard, el Barça es juga tres punts vitals al Miniestadi
Després del brillant i prestigiós triomf a Suècia, el Barça Femení no té marge per a la distracció. Aquest diumenge al Miniestadi rep l’Sporting de Huelva amb la necessitat de guanyar per seguir pressionant un Atlètic de Madrid que es troba a quatre punts i simultàniament jugarà contra l’Athletic Club. La tornada amb el Rosengärd (dimecres, 19h), doncs, queda aparcada.

I és que en el record hi ha l’ensopegada del curs passat a la Ciutat Esportiva davant les andaluses (1-1), precisament abans d’una eliminatòria de Champions League amb el Twente. L’Sporting Huelva també arribarà amb ganes de puntuar per seguir aspirant a les posicions que donen accés a la Copa de la Reina.

Per aquest partit, el cos tècnic no podrà comptar amb les lesionades Andressa Alves i Ane Bergara. La convocatòria es coneixerà just abans del duel.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Afrontem el partit amb optimisme i amb ganes de fer-ho bé, però és un perill. Potser tenim la tornada de la Champions al cap i seria un error. Primer hem de guanyar a l’Sporting Huelva i si podem fer-ho jugant molt bé per arribar amb més moral, millor. La prioritat és la Lliga, ja pensarem amb la Champions quan toqui i amb els peus al terra”.

“És una llàstima la baixa d’Andressa Alves perquè és una jugadora acostumada a competir en partits d’alt nivell, però tenim una plantilla suficientment llarga i bona per no notar les absències”.

“El vestidor està bé, potser hi ha més eufòria a fora i que n’hi hagi en excés és perillós. Has de treballar cada dia”.

“Mai m’han preocupat els àrbitres. Els hi hem de facilitar la feina, que és molt complicada i estar al seu costat”.

Les declaracions de Melanie Serrano

“Venim de fer un bon partit, però això ja és passat i estem centrades en el següent partit, que és de Lliga i ens hi juguem molt. És la nostra prioritat i hem de treure aquests tres punts com sigui”.

“El nostre primer objectiu és guanyar la Lliga, la Champions és un regal i una bonica experiència”.

“Jugui qui jugui tothom està capacitat per tirar del carro. L’entrenador confia en totes nosaltres i surti qui surti segur que ho farà bé”.

“L’Sporting Huelva està sent irregular. Hem d’anar a totes des del principi, si marquem aviat pot fer que es vinguin avall i nosaltres hem d’aprofitar aquests moments”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut