Atlètic de Madrid – FC Barcelona Femení (prèvia): Més que un partit al Calderón

Atlètic de Madrid – FC Barcelona Femení (prèvia): Més que un partit al Calderón

12h, Gol: El líder visita el segon classificat de la Lliga en un compromís històric
L’estadi Vicente Calderón obre les portes aquest diumenge al migdia per primera vegada a un partit de futbol femení. Les protagonistes seran les amfitriones, l’Atlètic de Madrid, i el Barça. Dos punts separen els dos equips al capdamunt de la classificació de la Lliga. Després dels empats a la jornada anterior, les blaugranes es mantenien líders amb dos punts més que matalasseres.

Això sí, amb la consciència de que el rendiment davant l’Atlètic ha de ser superior a l’ofert en el partit amb el València a la Ciutat Esportiva (1-1). En el record, els dos compromisos de la temporada passada contra les madrilenyes que els hi va costar la Lliga i la Copa. Amb la lliçó apresa, l’equip viatjava aquest dissabte a Madrid pel que serà l’últim partit de l’any.

Les 18 convocades són: Ràfols, Paños, Marta Unzué, Melanie, Line Røddik, Gemma, Miriam, Mariona, Jenni Hermoso, Alexia, Patri, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Marta Torrejón, Bárbara, Olga García, Andressa Alves i Aitana. A banda de les baixes conegudes de Ruth García i Ane Bergara, no hi seran per decisió tècnica Irene, Sandra i Ange Koko.

Serà un duel de noms propis. Per exemple, s’enfrontaran la màxima golejadora, Sonia Bermúdez (15), amb la portera menys batuda, Sandra Paños (3). També hi haurà el retrobament amb quatre exblaugranes: la mateixa Sonia, Kenti, Marta Corredera i Andrea Falcón. D’al·licients al Calderón no en faltaran. De bon futbol, segur que tampoc. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut