Athletic Club – FC Barcelona Femení (prèvia): La Lliga passa per Lezama

Athletic Club – FC Barcelona Femení (prèvia): La Lliga passa per Lezama

18.30h, Gol: Les blaugranes aparquen la Champions per visitar el vigent campió amb l’objectiu de retenir el liderat

És una setmana trepidant per al Barça Femení. Entremig de les històriques semifinals de la Lliga de Campions amb el París Saint-Germain, el conjunt culer disputa un duel de màxima exigència i importància a la Lliga al camp del vigent campió, l’Athletic Club. Es tracta d’un compromís endarrerit de la jornada 26. Amb la victòria de l’Atlètic de Madrid de dissabte passat, el Barça necessita els tres punts per retenir el liderat gràcies al millor ‘goal average’ general.

Per tant, el quadre dirigit per Xavi Llorens s’ha de refer del cop anímic sofert el dissabte, amb la derrota per 1-3 amb el PSG. Toca canviar de xip i no oblidar quina és la prioritat de la temporada: aconseguir el títol de Lliga. En la competició domèstica encadena ja vuit victòries consecutives.

Baixes destacades

Això sí, a Lezama haurà de superar l’absència de futbolistes. No van viatjar a Bilbao la sancionada Ruth García, Andressa Alves (amb una petita inflamació al turmell) i les lesionades Melanie Serrano i Ane Bergara.

L’Athletic Club, per la seva banda, ha pagat un inici irregular i mai ha estat en clara disposició de lluitar per revalidar el títol de campió. En aquests moments és cinquè, amb la Copa gairebé assegurada, però el liderat molt llunyà. Ara bé, a casa seva només hi han guanyat l’Atlètic de Madrid i el València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut