ASPTT Albi – FC Barcelona Femení: Triomf en un partit sòlid i complet (0-2)

Els gols d’Ange Koko, que s’ha estrenat com a golejadora culer, i de Jenni Hermoso, de penal, adjudiquen la tercera victòria consecutiva de la pretemporada a les blaugranes

El Barça Femení segueix amb bon peu la preparació de la temporada. I és que aquest diumenge ha aconseguit una bona victòria davant l’ASPTT Albi en el tercer amistós de la temporada (0-2). Les noies de Xavi Llorens han tingut el domini absolut del partit i no han donat gaires opcions a un rival que només s’ha limitat a defensar. Ben aviat han avisat les blaugranes, amb un xut que ha picat al travesser de Jenni Hermoso (min 7), i, després, amb un gol anul·lat a Marta Torrejón en la sortida d’un córner. Amb tot, la localització del joc era totalment en terreny francès i les blaugranes mostraven la seva superioritat tant en l’aspecte tàctic com tècnic. Tot i el control absolut del joc de les blaugranes, els faltava una mica de profunditat per generar més ocasions de perill.

Les franceses, per la seva banda, només podien contrarestar la superioritat del Barça amb esforç i treball defensiu. Això sí, ben ordenades al darrere fins a l’equador de la primera meitat, quan les blaugranes han aconseguit marcar el primer del partit, obra d’Ange Koko N’Guessan, que ha anotat el seu primer gol de blaugrana amb un toc subtil per sobre la portera visitant, després d’una bona passada de Jenni Hermoso. A partir d’aquí, les de Xavi Llorens han augmentat el seu perill i han tingut ocasions suficients per ampliar l’avantatge. Sobretot, mitjançant Bárbara Latorre, que ha tingut una oportunitat abans del descans.

El pas pels vestidors no ha fet canviar la tònica del partit i el Barça ha continuat sent el dominador del matx, tot i els set canvis fets al descans amb l’entrada de Paños, Ane, Míriam, Melanie, Alexia, Mariona i Olga. Les blaugranes seguien buscant amb insistència el segon gol del partit a través d’Alexia, Jenni i Ane Bergara. Així, el segon gol no ha tardat a arribar, gràcies a un penal executat a la perfecció per la ‘pichichi’ de la temporada passada, Jenni Hermoso (min 65). Les rivals no han gaudit de gairebé cap arribada a l’àrea blaugrana i les de Xavi Llorens han mantingut el control i han tancat el partit amb la tercera victòria consecutiva de la pretemporada. Les blaugranes han gaudit de moltes ocasions i podrien haver marxat de terres franceses amb una golejada, però només els ha faltat una mica més d’efectivitat, en el que ha estat el millor partit dels que fins ara han jugat de pretemporada. Un triomf que ha servit per mostrar que el conjunt blaugrana cada vegada és més sòlid. La posada a punt per a la Lliga va per bon camí.