Andressa Alves: “Sóc molt feliç al Barça”

Andressa Alves: “Sóc molt feliç al Barça”

La jugadora brasilera assegura que jugar la Champions amb l’equip blaugrana “és un somni” i reconeix que l’equip està preparat per afrontar el repte

El Barça Femení torna a ser als vuitens de final de la Lliga de Campions. Les noies de Xavi Llorens afronten aquest dimecres l’anada davant el Twente al Miniestadi (18.30 hores). Un rival que coneixen a la perfecció després de trobar-s’hi l’any passat en la mateixa ronda. Aleshores, les blaugranes van superar l’eliminatòria amb un resultat global de 2-0. La consigna és clara. Tornar a ser als quarts de final de la Champions per tercer any. Els dos equips arriben, però, al duel amb noves jugadores a les plantilles. Una d’elles és Andressa Alves que després de despuntar al Sao Paulo ha aterrat al Club amb ganes de demostrar la seva vàlua i sumar qualitat al grup culer. La jugadora brasilera ha concedit una entrevista exclusiva als mitjans del Club i ha reconegut que afronta la Lliga de Campions amb molta il·lusió.

Encara és aviat però com se sent al Barça en aquests primers mesos?

Em sento molt bé. Estic molt tranquil·la i estic gaudint treballant amb l’equip. Tinc la sort de comptar amb companyes que m’ajuden molt. Estic molt feliç al Barça. És un somni.

Com és Xavi Llorens com a tècnic?

És increïble. Et diré que és el millor amb qui he treballat mai. Té una manera d’explicar les coses i una il·lusió espectacular per explicar-te el futbol.

Com afronteu l’eliminatòria davant el Twente?

Tot l’equip està amb moltes ganes. Som conscients que serà un partit molt difícil però estem treballant per fer un gran partit.

A la Lliga l’equip és líder amb un ple de victòries i amb un estat de forma espectacular. 36 gols a favor i només un en contra. Fins a quin punt és important tenir un bon camí a la Lliga per afrontar la Champions?

Ens ajuda moltíssim. Nosaltres ens posem com a repte jugar millor en cada partit. Perquè sabem que tot i que estem jugant bé i traient bons resultats, encara ho podem fer millor en el següent. Aquesta és la nostra filosofia perquè així sempre estarem endollades.

Quina serà la clau per superar el Twente?

Serà un partit molt dinàmic i per tant haurem de moure la pilota amb molta velocitat. Haurem d’aprofitar les ocasions que tinguem i treure un bon resultat de cara a la tornada.

Li agrada que l’anada sigui a casa?

Sóc més partidària que el segon partit es jugui a casa i primer a fora. Perquè si marquem a domicili és molt important. Tot i això, intentarem fer front al partit i sumar un bon resultat de garanties per viatjar a Holanda amb tranquil·litat.

Vostè no hi era en l’eliminatòria de l’any passat, però què es comenta a dins del vestidor d’aquesta eliminatòria repetida?

Les companyes m’han comentat que són un equip molt físic, que no toquen tant la pilota, però que són molt verticals. Haurem de vigilar aquests factors amb les nostres armes. Serà un gran partit.

L’equip blaugrana ha tingut molts canvis en la plantilla i s’ha reforçat molt bé. Us ajuda el fet de tenir més competitivitat a l’equip?

Moltíssim. És una plantilla amb una qualitat humana immensa. I això es demostra en cada partit. Confiem les unes amb les altres per superar tots els partits. Estem totes preparades. Tenim un grup molt fort. Per això estem guanyant tants partits, perquè ens ajudem mútuament.

L’any passat es va caure als quarts de final davant el PSG per detalls. Fins a on pot arribar aquest any l’equip?

El nostre equip està preparat per arribar fins a les semifinals. Hem de donar un pas més i el podem fer. Sabem que és molt difícil, però ho intentarem al màxim. Tenim molta il·lusió i si juguem bé a la Lliga segur que ens aniran bé les coses a la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut