Andressa Alves marca el primer gol blaugrana als Jocs Olímpics (3-0)

La nova atacant del Barça Femení s’apunta el segon gol de la victòria del Brasil en el debut davant la Xina
La flamant jugadora del Barça Femení, Andressa Alves, ha estat la primera esportista blaugrana en estrenar-se en els Jocs Olímpics i ho ha fet de la millor manera possible: el Brasil ha vençut per 3-0 a la Xina i ha marcat el segon gol de la ‘canarinha’.

Molt superiors, les amfitriones s’han avançat al minut 36 per mitjà de Mónica. Al quart d’hora de la segona meitat ha arribat el gol d’Alves, que ha jugat tot el partit. La ‘9’ del Brasil rematava amb la dreta al fons de la xarxa una centrada de Marta. A les acaballes, Cristiane firmava el 3-0 definitiu.

Amb aquest resultat, el Brasil ja encapçala el grup E amb tres punts, els mateixos que Suècia. Aquests dos equips s’enfrontaran diumenge a les 3 hores.