Andressa Alves ja és aquí: “És un somni”

Andressa Alves ja és aquí: “És un somni”

El flamant fitxatge del Barça Femení ja ha aterrat a la Ciutat Esportiva després de la disputa dels Jocs Olímpics de Rio
El Barça Femení ja compta amb tots els seus efectius. L’última d'arribar ha estat Andressa Alves. La que va ser el primer fitxatge per a la temporada 2016/17 a anunciar-se ha estat l’últim a incorporar-se a causa de la seva participació als Jocs Olímpics. “Estic molt contenta, és un somni per a mi”, repetia en les seves primeres impressions a Barça TV i fcbarcelona.cat.

Alves, que ja ha coincidit amb les seves noves companyes a la Ciutat Esportiva, es posarà a les ordres de Xavi Llorens en l’entrenament d’aquest dijous. Confessava: “Tinc moltes ganes de conèixer l’equip i començar entrenar-me”. La internacional brasilera ho tenia clar: “Espero oferir el millor de mi i completar una gran temporada”.

En l'aspecte col·lectiu, l’atacant també era rotunda i ambiciosa: “Vull aconseguir molts èxits, especialment a la Lliga i a la Champions”. El Barça Femení comença el campionat aquest diumenge al migdia a Tenerife. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut