Allie Long visita l’entrenament del Barça Femení

Allie Long visita l’entrenament del Barça Femení

L’internacional nord-americana, que passa uns dies de vacances a la Ciutat Esportiva, s’ha declarat admiradora de l’estil de joc culer
L’entrenament del Barça Femení d’aquest dilluns al matí ha comptat amb una visita d’excepció. Es tractava de l’internacional nord-americana Allie Long, que actualment juga als Portland Thorns, de la Lliga dels Estats Units. Aquesta migcentre passa uns dies de vacances a Barcelona, on ha aprofitat també per presenciar el Clàssic.

En declaracions a Barça TV i a fcbarcelona.cat, Long denotava un alt interès en el futbol blaugrana. “Conec el joc del Barça. Vol la possessió i crear. M’encanta com juga Busquets i, evidentment, Messi. Tot l’equip és molt bo”, manifestava.

Abans de l’entrenament, la nord-americana s’ha fotografiat amb l’equip i ha rebut una samarreta amb el seu nom. I manifestava: “He vist una mica el Barça Femení últimament. Elles juguen el mateix estil que el masculí i a mi m’agrada molt; és molt bo i molt tècnic. Estic impressionada”.

Sota l’atenta mirada d’Allie Long, el conjunt que dirigeix Xavi Llorens ha seguit preparant la transcendental setmana. Aquest dimecres (18h) rebrà el València a la Ciutat Esportiva i el diumenge (12h) visitarà l’Atlètic de Madrid al Vicente Calderón.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut