Alexia Putellas: “Amb molta il·lusió de tornar a guanyar títols”

Alexia Putellas: “Amb molta il·lusió de tornar a guanyar títols”

L’atacant blaugrana disputa aquest cap de setmana una Copa Catalunya especial al seu Mollet natal

A menys de dues setmanes per a l’inici de la Lliga, el Barça Femení afronta el següent cap de setmana la Copa Catalunya. Les semifinals són divendres davant del Pontenc, a Mollet del Vallès. La seu d’aquesta competició resulta especial per a Alexia Putellas. És casa seva i mai hi ha jugat de blaugrana. En una entrevista a Barça TV i fcbarcelona.cat parla d’aquest repte i dels de la resta de la temporada, passant per una descripció de les noves incorporacions.

Ja a la recta final de la pretemporada, arriba la Copa Catalunya. Il·lusionada?
“Sí, una altra temporada aquí i amb molta il·lusió de tornar a guanyar títols. El primer es juga a Mollet, on sempre havia volgut jugar un partit; no hi ha res millor que fer-ho amb el Barça”.

Quina rebuda espera en l'aspecte col·lectiu i en el personal?
“Al Vallès hi ha molts clubs amb equips femenins i m’imagino que hi haurà bastanta expectació. Pel que he anat sentint a Mollet, sé que vindrà molta gent”.

Barça i Espanyol parteixen com a favorits per estar a la final de diumenge. Com veu les blanc-i-blaves?
“Bé, primer nosaltres hem de guanyar el Pontenc i elles, el Seagull. Si això passa ja pensarem en l’Espanyol, que pel que hem vist ha tingut moltes altes i baixes. Han fitxat molt bones jugadores i serà un equip competitiu, com sempre”.

Disputats tres partits de pretemporada, amb quines sensacions arriba l’equip a la Copa Catalunya?
“A la pretemporada es tracta, a poc a poc, d'anar agafant ritme, confiança i automatismes. Estem intentant millorar per arribar a la competició al millor possible”.

Com veu les noves incorporacions?
“Molt bé. La Leila ve amb moltes ganes de seguir competint, ha estat tota la vida al Barça i li està sent més fàcil. Potser a la resta de fitxatges els costarà una mica més, però són molt bones jugadores i no tinc cap dubte que s’adaptaran. La Line ens aportarà seguretat defensiva i experiència, ja que ha estat en els millors clubs d’Europa, i la Koko ens donarà velocitat i coses que l’equip no tenia. Després hi ha les jugadores que pugen del B, que són de la casa i les veig molt fetes”.

Quins són els objectius de l’equip?
“Són els mateixos que l’any passat. Aconseguir un altre cop els títols d’Espanya, que són la Lliga i la Copa de la Reina, i fer un bon paper a Champions League. Fins i tot fer un pas més i intentar arribar a les semifinals”.

Després de la gran actuació del curs anterior i de quedar a un gol de les semis, com preveu que serà la màxima competició continental?
“Vam caure davant d’un dels principals favorits per guanyar la Champions League. Es va fer un bon paper, però aquest any serà totalment diferent. Cada vegada costa més, amb millors jugadores, tècnics i equips. Cada any és més difícil”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut