Així serà la pretemporada del Barça Femení

Així serà la pretemporada del Barça Femení

L’equip torna a la feina el 28 de juliol, amb les proves mèdiques i físiques, i disputarà el primer amistós el 13 d’agost davant del Seagull

El Barça Femení iniciarà la pretemporada 2016/17 el proper 28 de juliol. Aquell dijous i el divendres, les jugadores blaugranes portaran a terme les habituals proves mèdiques i físiques. El primer entrenament de camp serà el dissabte 30 al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, mentre que a la primera setmana d’agost (de l’1 al 5) l’activitat es desplaçarà a Prades, com a la temporada anterior a les mateixes dates.

El debut del Barça Femení 2016/17 serà un amistós davant del Seagull el dissabte 13 d’agost a Badalona. El cap de setmana següent, les noies de Xavi Llorens disputaran dos partits més a Albi, un contra el Montpeller i l’altre davant l’equip local, també de la Primera Divisió francesa. La preparació culer a l’agost culminarà amb la disputa de la Copa Catalunya. El divendres 26 tindrà lloc la semifinal davant del Pontenc i el guanyador jugarà la final dos dies després.

El nou primer equip del Barça compta ja amb cinc cares noves: Andressa Alves (Montpeller), Leila Ouahabi (València), Andrea Giménez (Espanyol), Line Røddik Hansen (Olympique Lió) i Aitana Bonmatí (filial). Han deixat el Club Esther Romero, Cristina Baudet, Andreia Norton, Andrea Falcón i Nuria i Pilar Garrote.

La pretemporada, al detall

28-29 de juliol: Proves mèdiques i físiques
30 de juliol: Primer entrenament (Ciutat Esportiva Joan Gamper)
1-5 d’agost: Estada a Prades
13 d’agost: FCB Femení – CE Seagull (19 hores, Badalona)
19 d’agost: Montpeller HSC - FCB Femení (19 hores, Albi)
21 d’agost: ASPTT Albi – FCB Femeni (17 hores, Albi)
26 d’agost: CE Pontenc – FCB Femení (20 hores, Mollet)
28 d’agost: En cas de victòria, Final de Copa Catalunya (12 hores, Mollet)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut