“Ens hem reforçat molt bé”

“Ens hem reforçat molt bé”

El tècnic Xavi Llorens ha valorat les prestacions de l’equip en un multitudinari dia d’atenció a mitjans previ a l’inici de Lliga

L’inici de la Lliga del Barça Femení –diumenge a Tenerife (13h)- ha despertat una alta expectació mediàtica. Aquest divendres al matí, abans de l’entrenament, el conjunt blaugrana ha atès els mitjans de comunicació a la Ciutat Esportiva. Aquestes són les impressions de l’entrenador, de la capitana i de la darrera incorporació:

Xavi Llorens

“L’equip arriba molt bé. És competitiu, crec que ens hem reforçat molt bé. Segons els rivals som els favorits, però això s’ha de demostrar al camp. Tenim una plantilla boníssima i el que hem de fer és treballar i fer les coses bé”.

“L’Athletic Club i l’Atlètic de Madrid són grandíssims favorits. També el València, la Reial Societat o el Llevant, ja que cada vegada hi ha més igualtat. Sobretot l’Athletic Club, que és el que va guanyar l’any passat”.

“Aquesta plantilla té més qualitat. La diferència entre les titulars i les suplents no es notarà tant”.

“Ser professionals implica uns hàbits que són difícils d’assimilar. Hem incorporat jugadores que han jugat a nivell professional perquè encomanin”.

“Minsk és un viatge llarguíssim i de moment no sabem gaire. Crec que som superiors i tenim l’avantatge de jugar la tornada a casa, però ara mateix només penso en Tenerife”.

“Tenim millor plantilla per intentar guanyar la Lliga i la Copa de la Reina. A la Champions estem a una distància increïble dels ‘cocos’ d’Europa tant econòmicament, com tàcticament o físicament. Ja hi arribarem, però sense pressa. A Europa has de tenir sort en el sorteig”.

Marta Unzué

“Després de la Lliga de l’any passat, afrontem l’inici amb moltes ganes. Volem fer un bon paper, començant bé, traient els tres punts i agafant confiança”.

“Els objectius són els de sempre: guanyar la Lliga i la Copa. A la Champions, repetir l’actuació de l’any passat i intentar millorar-la”.

“Quan vius un any en blanc, al següent vols aconseguir algun títol. L’equip està molt endollat i motivat. Sabem que hi ha molt bon equip i que aspirem a fer-ho millor que la temporada passada”.

“Cada cop és més complicada la Lliga. Els equips s’enforteixen amb els fitxatges i al final es torna més competitiva”.

Andressa Alves

“Les sensacions dels primers dies són immillorables. Una mica afectada pel canvi d’horari, però estic molt contenta de ser al Barça. És un somni per a mi”.

“Quan va sorgir l’opció de fitxar pel Barça va ser una sorpresa i una felicitat enorme. Per a mi el Barça és el millor”.

“Espero marcar molts gols i guanyar títols. Estic molt motivada per fer una gran temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut