“El partit més important de la temporada”

“El partit més important de la temporada”

L’entrenador Xavi Llorens i la capitana Marta Unzué han parlat del decisiu duel amb l’Atlètic de Madrid de dissabte al Mini
A dos dies per al Barça Femení – Atlètic de Madrid de dissabte al Mini (17.15 h), que podria decidir el campió de Lliga, l’entrenador Xavi Llorens i la capitana Marta Unzué han atès els mitjans de comunicació amb un missatge clar: “És una final”. Tots dos han coincidit a demanar el suport de l’afició.

Les declaracions de Xavi Llorens

“És com una final, però en Lliga. Si no la guanyem, l’Atlètic de Madrid serà campió per mèrit seu. Qui guanyi s’ho haurà merescut. Cal felicitar les jugadores per la temporada que estan fent”.

“Jugarem amb un 4-3-3. Tenim molt clar tant Villacampa com jo el que ens trobarem. L’Atlètic serà contundent, agressiu, supermotivat i amb moltes ganes de guanyar. Tots els seus punts són forts”.

“El factor Mini és molt important. Amb el PSG no vam estar a l’alçada del que hauria pogut fer aquest equip. Siguin 200 o 1.000 persones, que ens animin fins al final. És l’últim partit a casa de la temporada i serà una festa. Si volem que sigui gran hem de guanyar”.  

Les declaracions de Marta Unzué

“Ens ho juguem tot a un partit. Ens val la victòria i sortirem a lluitar pels tres punts”.

“L’any passat no vam aconseguir cap títol i aquest any volem guanyar la Lliga. Ho tenim millor perquè depenem de nosaltres”.

“Porto onze anys amb Xavi Llorens i estic molt agraïda per tot el que ha fet per l’equip. Ell ha lluitat molt per nosaltres. Ha pres la decisió que ha cregut oportuna, sabem que ens donarà suport, que ens ajudarà en tot i esperem que li vagi bé en la seva nova etapa”.

“L’Atlètic té jugadores molt bones, amb molta mobilitat sobretot al mig del camp. També els agrada tenir la pilota i creen moltes ocasions. Intentarem estar millor que al Calderón”.

“Sabem que són molt fortes als primers 30 minuts. Les hem d’igualar en intensitat en aquesta fase”.

“L’afició respondrà, sap que la necessitem. El dia del PSG no ens va sortir un bon partit i li devem un bon espectacle de futbol femení. És el partit més important de la temporada i necessitem el seu suport”.

“Competir amb el PSG ens ha donat un plus. Hem d’estar tranquil·les i confiar en nosaltres, ho podem fer bé”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut