Xavi Llorens: “Les jugadores estan il·lusionades amb la Copa”

Xavi Llorens: “Les jugadores estan il·lusionades amb la Copa”

El Barça Femení buscarà el bitllet per a la final de la Copa de la Reina davant el Llevant a les semifinals que disputaran aquest divendres a Madrid (18 hores)

És a punt de finalitzar la temporada per al Barça Femení. Després d’un curs en el qual s’han quedat a les portes de la Lliga i de la Lliga de Campions, les blaugranes volen tancar la temporada aixecant el títol de la Copa de la Reina. Pe fer-ho, hauran de superar el Llevant a les semifinals aquest divendres a Madrid (18 hores). El tècnic Xavi Llorens ha destacat en la prèvia del duel que “les jugadores estan il·lusionades amb la Copa” i se senten “molt motivades per acabar una temporada llarga, dura i amb coses molt positives”.

El rival serà el Llevant, que sorprenentment va eliminar les campiones de Lliga, l’Athletic Club. “Diu molt de les seves jugadores. És un equip molt ordenat, ben treballat i amb davanteres amb capacitat de fer gols i això ens obligarà a estar al 200%”, ha destacat Llorens, alhora que ha assegurat que el “Llevant també té molta motivació per ser a la final” i s’haurà de vigilar la seva màxima golejadora, Charlyn, “però també al seu mig del camp, que està molt treballat”.

Aquesta temporada les culers han guanyat els dos partits contra les valencianes a la Lliga. Llorens s’espera que el partit de semifinals “serà com el de la tornada (0-1), molt igualat i que haurem d’aprofitar les nostres ocasions i no donar cap respir al rival”.

El vestidor, amb moltes ganes

L’equip és molt conscient que tot i l’esforç i la bona trajectòria al llarg del curs, de moment, no s’ha pogut traduir en títols per molt poc. A la Lliga un punt les va separar de la seva cinquena Lliga consecutiva i a la Champions un gol amb mala fortuna les va eliminar dels quarts davant d’un dels favorits, el PSG.

Per aquest motiu, Marta Unzué, ha expressat que les jugadores  volen “rematar la temporada aixecant el títol després de fer una bona temporada”. Alexia Putellas, per la seva banda, ha reconegut que “l’equip està molt mentalitzat per guanyar la Copa sigui com sigui i és l’hora de posar tots els esforços fins al final”. Finalment, Bárbara Latorre ha explicat que estan “molt motivades” i afronten el partit amb el màxim respecte cap al rival “sense cap confiança perquè el Llevant ha estat capaç de guanyar l’Athletic”. Latorre ha assegurat que “hauran de donar el màxim per emportar-se el triomf”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut