fcb.portal.reset.password

Ruth García, durant la final de la Copa Catalunya contra l'Espanyol / VÍCTOR SALGADO - FCB

Satisfacció pel primer títol de la temporada, però plena consciència que encara queda molta feina per fer i que el curs tot just comença. Així és com van mostrar-se tant l’entrenador del Femení del FC Barcelona, Xavi Llorens, com les jugadores Ruth García i Gemma Gili, quan van atendre els mitjans minuts després de proclamar-se campiones de la Copa de Catalunya.

“Encara ens hem de conèixer perquè hi ha moltes incorporacions”, va explicar un Xavi Llorens que prefereix “guanyar i no jugar bé” que el contrari, perquè “jugar bé ja ho farem”. Per altra banda, tant Ruth García com Gemma Gili –les dues golejadores de la final– van confessar estar “molt contentes” per repetir títol. “Marcar sempre és important perquè ajuda l’equip, però al final la meva feina és defensar”, va dir Ruth.

D'altra banda, Gemma Gili, que va sentenciar la final amb el 2-0, va destacar: “Intento aprofitar tots els minuts que em dóna l’entrenador, i si és amb gol, molt millor. L’important és agafar minuts de competició i la confiança per començar be la Lliga”. Gili sap que “tot just és el principi i encara queden moltes coses per millorar”. 


Xavi Llorens, Ruth García i Gemma Gili valoren... por fcbarcelona

Tornar a dalt