fcb.portal.reset.password

El tècnic del FC Barcelona Femení, Xavi Llorens / ARXIU - FCB

Malgrat la contundent victòria del FC Barcelona Femení contra el Llevant (7-1), el tècnic Xavi Llorens va confessar que les visitants havien estat “millor del que em pensava”. “Amb aquest marcador la valoració del rival pot ser equivocada, perquè a mi el Llevant m’ha agradat molt fins el quart gol nostre, que és quan ja han abaixat el cap”, va dir Llorens. A partir d’aquí, segons Llorens el Barça va tenir “uns minuts de ratxa” que van aprofitar per marcar uns quants gols seguits.

L’entrenador blaugrana va reiterar que fins el 3-1 “el Llevant era un digne rival”. “Ens costava molt aprofitar les nostres ocasions i havíem de córrer cap enrere, però quan el rival baixa el cap contra un equip com el nostre, les noies van a per elles”, va explicar.

Per altra banda Jennifer Hermoso, autora d’un ‘hat-trick’, va assegurar que "quan un rival com el Llevant se’ns avança en el marcador encara ens costa capgirar la situació”. Tot i això, va mostrar-se satisfeta amb la reacció de l’equip: “Ho hem resolt molt bé, ja s’ha vist al marcador. Hem fet set gols però al final en podrien haver estat més”.


FCB Femení: Valoracions després de la victòria... by fcbarcelona


FCB Femení: Valoracions després de la victòria... by fcbarcelona
Tornar a dalt