fcb.portal.reset.password

Xavi Llorens, en l'entrenament d'aquest dijous / VÍCTOR SALGADO-FCB

El Femení viatja aquest divendres al matí a Badajoz, on dissabte s’enfrontarà al Santa Teresa en el duel corresponent a la 26a jornada de Lliga (11.45 h, beIN Sports). Abans de tot, l’entrenador Xavi Llorens i la jugadora Miriam Diéguez han atès els mitjans:

Les declaracions de Xavi Llorens

“Un dinar d’equip sempre va bé. La intenció és que el grup s’ho passi bé i desconnectar una mica de competir en un moment en què ens hi juguem molt”.

“Ha estat un any estrany perquè cada mes hi ha hagut alguna aturada de la Lliga. Jo prefereixo una competició molt més seguida”.

“El problema de Badajoz és que és un viatge llarguíssim i, com és habitual a tot arreu, amb arbitratges de casa. Hem de jugar bé, ser superiors al rival i aprofitar les ocasions. Si fem la nostra feina, no hi pot haver excuses”.

“Les Lligues no es guanyen en els duels directes amb l’Athletic Club o l’Atlètic de Madrid. Es guanyen a Badajoz, Huelva o Mallorca, camps complicats de guanyar i els que et donen títols”.

“El Santa Teresa és molt competitiu i agressiu. La línia defensiva potser és el més fluixet, però tindran el factor de jugar a casa. Jugaran molt juntes i directes. Al davant tenen velocitat i són descarades. Hem d’estar molt concentrades”.

“Viatjarem amb setze jugadores. Tenim baixes, i Pilar, Nuria, Andrea i Sandra jugaran amb el filial, però estem amb forces davant els últims cinc partits de Lliga”.

Les declaracions de Miriam Diéguez

“Les aturades et trenquen una mica el ritme de la competició, però són setmanes per poder treballar, per analitzar detalls que s'han de corregir, i crec que la gent està molt concentrada en el fet que queden cinc partits. Sabem que no depenem de nosaltres, però hem de fer la feina”.

“Tenim els mateixos rivals que l’Athletic Club, excepte l’últim. Tots són difícils perquè tothom s'hi juga molt. Hem de guanyar els cinc partits i esperar, que jo crec que en algun partit fallaran”.

“El Santa Teresa és un rival complicat. No està matemàticament salvat, per la qual cosa necessita els punts igual que nosaltres”.

“No hi vaig ser la temporada passada, però diuen que la gespa no està gaire bé i segur que serà un partit en què haurem de treballar molt”.

“Hem de sortir molt fortes, lluitar pel partit i encarrilar-ho ràpid. Si marquem dos o tres gols, ja podrem fer el nostre joc i gaudir”.


FCB Femení: Xavi Llorens i Miriam Diéguez... by fcbarcelona
Tornar a dalt