Un any sense perdre a la Lliga

Un any sense perdre a la Lliga

El Barça Femení encadena 26 partits invicte en la competició domèstica, amb 83 gols a favor i 10 en contra

Aquest dilluns 4 d’abril es compleix un any exacte de l’última derrota del Barça Femení a la Lliga. Va ser a Lezama, per 1-0. Des de llavors, les noies de Xavi Llorens han aconseguit una dinàmica de 26 partits sense perdre en la competició domèstica (4 en la temporada passada i 22 en la present). El balanç en els últims 366 dies és de 20 victòries i 6 empats, amb 83 gols a favor i 10 en contra.

La ratxa es va iniciar just en el moment en què el Femení es proclamava campió de Lliga per quarta vegada consecutiva. En el present exercici, és segon –amb 17 triomfs i 5 empats- a un punt del líder, l’Athletic Club, quan només queden vuit jornades per disputar-se. És l’únic equip que encara no coneix la derrota en el campionat.

Dos KO, en Copa i Champions

Durant tot aquest període, el Barça ha sofert dues desfetes en dos tornejos oficials. La primera va ser a les semifinals de Copa de la Reina de la temporada passada, contra el València (1-0), mentre que la segona es va produir la setmana anterior, al camp del París Saint-Germain, en la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions femenina (1-0).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut