Transportes Alcaine – FC Barcelona Femení: Primer, la Lliga

Transportes Alcaine – FC Barcelona Femení: Primer, la Lliga

12 h: El conjunt blaugrana se la juga a Saragossa just abans de rebre el PSG a la Champions League

S’apropa el retorn a la Lliga de Campions contra el PSG (dimecres a les 18.30 h al Mini), però abans el Barça Femení afronta una nova final a la Lliga a Saragossa. Aquest diumenge al migdia visita el Transportes Alcaine per seguir perseguint l’Athletic Club i no perdre de vista l’Atlètic de Madrid. Les bilbaïnes, amb quatre punts més, juguen al camp del Rayo, mentre que les madrilenyes vencien in extremis l’Espanyol i se situaven amb tres més que les culers.

Va per tu, Leire

Aquest serà el primer partit del Femení sense Leire Landa, lesionada en la darrera victòria a València per al que resta de temporada. Refer-se d’aquest sotrac és un dels reptes de les noies de Xavi Llorens. El tècnic tampoc podrà comptar amb Cristina Baudet, amb un esquinç a la sindesmosi del turmell dret, ni amb Andreia Norton.

El Transportes Alcaine, per la seva banda, es troba en una còmoda desena posició després d’haver perdut les tres últimes jornades. És l’equip que menys empata i a la primera volta va caure per 6-0 a la Ciutat Esportiva. El seu estadi, però, no acostuma a ser una plaça fàcil.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Amb la lesió de Leire perdem el seu caràcter i la seva competitivitat. Primer t’afecta i després es converteix en una motivació. En els moments difícils, el grup s’uneix més. Tenim una plantilla àmplia i ho tirarem endavant”.

“A Saragossa hi anem amb moltes ganes de jugar bé i agafar confiança. Volem els tres punts i lluitar per la Lliga fins al final. Ho hem de guanyar tot. És una sortida complicada, però crec que som superiors al rival i hem de vèncer”.

“Pensarem només en l’Alcaine, però el que ens espera dimecres et dóna un plus de motivació per fer-ho bé. Pot ser positiu”.

“En el PSG hi pensarem després. És un rival bonic i una gran motivació per a l’equip i tot el futbol femení. Gaudirem d’aquells 180 minuts i esperem enganxar molta gent abans de la Setmana Santa”.

Les declaracions de Melanie Serrano

“Transmetem molts ànims i força a Leire. Totes juntes farem al més fàcil possible la seva recuperació”.

“Contra el Transportes Alcaine és una final més, ens la juguem. Hem de sortir a totes des del primer minut”.

“No té res a veure amb el partit de la primera volta. Elles intentaran jugar-nos de tu a tu, sense por. Hem de sortir amb la màxima concentració”.

“El primer és la Lliga, la Champions ja arribarà. Encara no hi pensem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut