Set victòries seguides, la millor ratxa de l’any

Set victòries seguides, la millor ratxa de l’any

El Barça Femení encara l’esprint final de la Lliga en el millor moment de la temporada

Quan només queden cinc jornades per a la finalització de la Lliga, el Barça Femení passa pel seu millor estat de forma de tot el curs. Encadena set victòries consecutives i continua la persecució del líder, l’Athletic Club, el qual té a un punt.

Des de l’empat a un amb les lleones al Mini, el 28 de febrer, el conjunt que dirigeix Xavi Llorens ha vençut tots els seus rivals: València (1-2), Transportes Alcaine (0-3), Rayo Vallecano (4-0), Sporting Huelva (1-2), Fundació Albacete (2-0), Collerense (0-3) i Espanyol (7-1). El balanç d’aquests set compromisos és de 23 gols a favor i 3 en contra.

Aquesta és la millor ratxa triomfal del Femení en tot el curs. Abans d’iniciar-la, el nombre màxim de jornades de Lliga guanyades seguides eren tres.

El precedent

L’última vegada que el Barça va sumar set victòries consecutives va ser al curs anterior, amb les catorze assolides entre les jornades 3 i 17. Va començar després d’una derrota a Paterna i va finalitzar amb un altre KO davant del València a la Ciutat Esportiva. Aquella successió de resultats va ser l’embranzida definitiva cap al quart títol de Lliga femenina blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut