Set jugadores del Barça, convocades amb la selecció espanyola

Set jugadores del Barça, convocades amb la selecció espanyola

Paños, Torrejón, Ruth, J. Hermoso, Leire, Melanie i Alexia formen part de la llista que ha anunciat el seleccionador Jorge Vilda

Nova concentració de seleccions i nou èxode blaugrana a finals de novembre. Fins a set jugadores de l’equip de Xavi Llorens han estat convocades per la selecció espanyola, que haurà de jugar dos partits de la fase de classificació per a l’Europeu 2017.

Les noies que han estat convocades pel seleccionador espanyol de l’equip femení absolut, Jorge Vilda, són Sandra Paños, Marta Torrejón, Ruth García, Jennifer Hermoso, Leire Landa, Melani Serrano i Alexia Putellas. Totes set repeteixen respecte a l’última convocatòria i només Ane Bergara cau de la llista.

Completen l'equip Celia Jiménez (Alabama Crimson), Vicky Losada i Marta Corredera (Arsenal Ladies), Irene Paredes (Athletic Club), Lola Gallardo, Silvia Meseguer, Amanda Sampedro i Sonia Bermúdez (Atlètic de Madrid), Virginia Torrecilla (Montpellier), Maripaz Vilas (València) i Alexandra López(Rayo Vallecano). Així doncs, el FC Barcelona és l’equip més representat.

Els dos propers rivals d’Espanya són la República d’Irlanda i Portugal. El partit contra els irlandesos està programat per al proper 26 de novembre, a les 15.00 hores, al Tallaght Stadium de Dublín. El proper 1 de desembre, a les 20.00 hores, l’estadi Nuevo Vivero de Badajoz acollirà l’Espanya – Portugal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut