fcb.portal.reset.password

Olga Garcia torna al Barça després de dues temporades al Llevant / VÍCTOR SALGADO - FCB

Sandra Paños arriba a la porteria del FC Barcelona procedent del Llevant / www.levanteud.com

Irene del Río, ex capitana de l'Oviedo Moderno, s'incorpora al Barça aquesta temporada / VÍCTOR SALGADO - FCB

El nou repte de l’equip de Xavi Llorens per aconseguir la cinquena Lliga consecutiva començarà el 3 d’agost amb l’inici de la pretemporada. Aquest 1 de juliol el Club ha donat a conèixer les noves incorporacions, així com les baixes de les jugadores que acabaven contracte aquest dimarts 30 de juny. Irene del Río (Oviedo Moderno), Sandra Paños i Olga García (UE Llevant), Patricia Guijarro (Collerense), Bàrbara Latorre (RCD Espanyol), Andreia Norton (FC Cesarense) i Ane Bergara (Reial Societat) són les elegides per intentar el repte de guanyar la cinquena Lliga consecutiva, una fita que no ha aconseguit mai cap equip al futbol femení espanyol.

Irene del Río

Capitana de l’Oviedo Moderno, és una migcampista esquerrana, molt tècnica i amb arribada a porteria. Pot jugar en les dues posicions d’interior i a les posicions atacants.

Sandra Paños

Portera internacional amb Espanya que ha anat al Mundial del Canadà i peça important del Llevant aquestes últimes temporades. Destaca per la seva agilitat i pel seu bon joc de peus.

Olga García

Davantera formada al FC Barcelona que va marxar fa dues temporades al Llevant. Allà ha adquirit més experiència i s’adapta a qualsevol de les posicions atacants. És golejadora.

Patricia Guijarro

La més jove de totes, internacional sub-17 amb Espanya a l’Europeu que s’està disputant aquest estiu. Migcampista polivalent i amb molta presència física. Caràcter guanyador.

Bàrbara Latorre

Jugadora hàbil, tècnica i ràpida que s’adapta molt bé a les dues posicions dels extrems. Aportarà mobilitat i desmarcades a l’espai. Ve del futbol sala i destaca per veure porta amb facilitat.

Andreia Norton

Internacional sub-19 amb Portugal, és una davantera que juga molt bé d’esquena a porteria i que pot jugar en qualsevol de les tres posicions atacants, a més de tenir gol. Arriba procedent del FC Cesarense.

Ane Bergara

Un autèntic comodí. Pot jugar en totes les posicions de la defensa i de pivot defensiu al mig del camp. Jugadora amb caràcter guanyador i peça important de la Reial Societat. Internacional.

L’adéu de cinc jugadores

Aquest 30 de juny hi va haver cinc jugadores que van acabar la seva vinculació contractual amb el FC Barcelona. És el cas de Virginia Torrecilla, que marxa al Montpeller francès, Marta Corredera, Sonia Bermúdez, ‘Willy’ Romero, que fitxa pel València CF, i Chelsea Ashurst. El Club vol agrair públicament la professionalitat i la dedicació de totes les jugadores durant les temporades que han estat al Club, així com expressar-los els millors desitjos de cara al futur.

Continuïtat

A més de les incorporacions, el conjunt de Xavi Llorens s’ha assegurat la continuïtat de gran part de la plantilla de les últimes temporades. Així, seguiran defensant la samarreta blaugrana: Laura Ràfols, Núria Garrote, Ruth Garcia, Marta Unzué, Melanie Serrano, Esther Romero, Míriam Diéguez, Alexia Putellas, Pilar Garrote, Gemma Gili, Mariona Caldentey, Andrea Sánchez, Marta Torrejón, Jenni Hermoso, Cristina Baudet, Sandra Hernández i Leire Landa.

Tornar a dalt