Reial Societat – FCB Femení: Tancament exigent

Reial Societat – FCB Femení: Tancament exigent

Les noies de Xavi Llorens conclouen el 2015 a Zubieta, on poden posar pressió als dos equips capdavanters

La Lliga femenina viurà l’última jornada de l’any aquest cap de setmana. I el Femení afrontarà un tancament exigent: visita la Reial Societat, quart classificat. Les noies de Xavi Llorens són terceres, a quatre punts de l’Atlètic de Madrid i de l’Athletic Club. Per tant, no hi ha marge d’error a Zubieta. Sobretot tenint en compte que un triomf pressionaria als dos equips capdavanters.

El conjunt blaugrana arriba a la cita –especial per a les basques Marta Unzue, Ane i Leire- amb confiança després del triomf per 5-1 sobre el Santa Teresa en la jornada anterior. Entre les 18 convocades que viatjaven a Sant Sebastià aquest divendres, no hi són les lesionades Andreia Norton, Pilar Garrote i Cristina Baudet, amb molèsties al psoes.

La Reial Societat, per la seva banda, va patir un dur revés en l’últim partit, ja que va caure per 5-0 en el derbi a Lezama. Tot i això, les blanc-i-blaves han portat a terme un inici de campionat meritori i s’han fet fortes com a locals.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Normalment, contra la Reial, ens van bé els partits a Zubieta i no tant a Barcelona. Juguen bé i han millorat moltíssim ofensivament, tenen molta velocitat. És un equip molt competitiu i serà igualat”.

“Espero que nosaltres estiguem bé, a l’alçada, i que tornem amb els tres punts”.

“Les dues eliminatòries de Champions ens han passat una mica de factura. Per diverses raons, hem deixat escapar quatre punts importants. L’1-1 a Lezama era bo, però hem de recuperar els empats amb l’Sporting Huelva i l’Espanyol i esperar les ensopegades dels rivals”.

Les declaracions d’Ane Bergara

“És especial per a mi. He jugat a la Reial quatre anys, hi tinc molts coneguts. Ho sento per ells però espero emportar-me els tres punts i fer un bon partit”.

“Serà un partit complicat. La Reial està molt bé aquesta temporada i jugar contra el Barça sempre és especial. Ho dic per experiència pròpia, quan jugava allà sempre teníem un extra de motivació”.

“Elles van perdre contra l’Athletic Club, estan ferides i això les fa més perilloses”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut