fcb.portal.reset.password

Sessió d'escalfament

L’aventura europea del Barça Femení ja ha començat. Diumenge al vespre, l’equip de Xavi Llorens va començar el seu camí cap a la ciutat de Shymkent (Kazakhstan) on jugaran l’anada dels setzens de final de la UEFA Women’s Champions League el dimecres a les 15 hores (11:00 hora catalana) i que es podrà veure en directe per Barça TV i en streaming al web del Club www.fcbarcelona.cat.

10 hores de viatge

Després d’un viatge realment llarg de més de 10 hores, les noies de Xavi Llorens han arribat cap al voltant de migdia a la ciutat de Shymkent. Des de l’aeroport s’han traslladat a l’hotel on han dinat i han descansat abans de fer una mica d’exercici a la tarda i uns estiraments a un parc proper. Les quatre hores més de diferència horària, a més dels quilòmetres de distància entre Barcelona i Kazakhstan, han fet que l’equip s’hagi hagut de desplaçar dos dies abans del partit per aclimatar-se.

Dimarts, entrenament oficial

Un cop agafat el ritme horari d’aquest nou país per l’expedició blaugrana, aquest dimarts serà el torn de fer una petita visita a la ciutat durant el matí i l’entrenament oficial a la mateixa hora que el partit de dimecres per conèixer el camp on es jugarà l’anada d’aquests setzens de Champions. Abans de sopar, la central Ruth García ha atès Barça TV on ha dit que: “tenim bones sensacions, el viatge i l’estada està sent molt bona i ja pensem en tot el que ens ve per davant que pot ser molt maco”. “Volem arribar el més lluny possible en aquesta competició tan bonica” concloïa Ruth, a dos dies de començar una nova aventura europea amb el Barça.


FCB Femení: Trip to Kazakhstan for Women's... by fcbarcelona
Tornar a dalt