fcb.portal.reset.password

Olga Garcia, aquest dijous a l'Hora B de Barça TV / VÍCTOR SALGADO-FCB

A dues jornades per acabar la Lliga, i abans de rebre l’Atlètic Féminas a la Ciutat Esportiva, l’atacant del Femení Olga Garcia ha visitat l'Hora B de Barça TV per explicar les sensacions de l’equip en el tram decisiu de la temporada. El conjunt blaugrana ha guanyat 23 partits (els últims deu, de manera consecutiva) i n’ha empatat cinc, però és segon un punt per sota de l’Athletic Club.

“Som ambicioses i no només ens conformem a haver assegurat la classificació per a la Champions. Podem passar d’una molt bona a una excel·lent temporada”, manifestava. I afegia: “Tenim números de campió, no hem perdut cap partit. Ens falta la guinda. Seria increïble guanyar la Lliga”.

“Que vingui molta gent”

Olga opina que el Barça ha anat de menys a més. “L’equip ha madurat molt; al principi costa assumir l’estil”. També apunta la gran trajectòria a la Champions League com un punt d’inflexió.

Això sí, totes les aspiracions passen per vèncer l’Atlètic Féminas diumenge a la Ciutat Esportiva (12 h). Ho tenia clar: “Hem de ser un bloc i aprofitar les ocasions”. I per acabar, feia una crida a l’afició: “Que vingui molta gent. Sentir el suport de l’afició, com a la Champions, és un privilegi”.


Olga García, a l'Hora B: "L'equip ha madurat... by fcbarcelona
Tornar a dalt