Les quatre jugadores exgranota del FC Barcelona Femení

Les quatre jugadores exgranota del FC Barcelona Femení

Paños, Olga, Alexia i Ruth es retroben amb el seu passat aquesta setmana al camp del Llevant

El Llevant-Barça de diumenge serà especial per a quatre de les jugadores de Xavi Llorens. I és que Alexia, Ruth, Olga i Paños tenen un passat granota. A continuació el repassem:

Alexia Putellas
Després de debutar a la Primera Divisió amb l’Espanyol, l’atacant esquerrana va jugar la temporada 2011/12 a les files del Llevant. Tenia tan sols 17 anys, però ja es va convertir en una jugadora important per al conjunt granota. La seva prometedora trajectòria la va portar a fitxar pel Barça a l’estiu del 2012.

Ruth García
La defensa de Camporrobles és la jugadora culer que va tenir una trajectòria més àmplia al bàndol llevantí. Hi va disputar més de 200 partits al llarg de les nou temporades que hi va jugar (del 2004 al 2013). Després de despuntar com a central o de migcentre, el 2013 es va incorporar al Barça.

Olga García
La davantera va fer un parèntesi a la seva etapa barcelonista precisament al Llevant. Formada a les categories inferiors del Barça, el 2013 va continuar la seva progressió al quadre valencià. Una vegada confirmada com una de les extrems més potents de la Lliga, a l’estiu passat va tornar a casa.

Sandra Paños
També va arribar el 2015 una de les porteres més contrastades del panorama estatal, tot i la seva joventut (23 anys). Es tracta de Sandra Paños, internacional després de cinc temporades defensant el marc del Llevant. En els pocs mesos a Can Barça ha mostrat la seva seguretat, acompanyada d’intervencions vistoses.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut