fcb.portal.reset.password

Alexia i Esther Romero, amb la REVISTA BARÇA / VÍCTOR SALGADO-FCB

El Femení ha rebut, aquest dimecres al matí a Sant Joan Despí, la REVISTA BARÇA corresponent als mesos de desembre i de gener. Les jugadores en són les grans protagonistes. I és que més de la meitat de les 68 pàgines d’aquesta publicació que edita el Club estan dedicades al futbol femení culer, amb especial èmfasi al procés de professionalització que va emprendre l’estiu passat.

Començant per la portada, que comparteixen Gerard Piqué i Alexia Putellas, els dos millors jugadors catalans de l’any, i acabant per un repàs de la trajectòria dels equips de base.

Les capitanes Marta Unzue i Laura Ràfols han entregat els exemplars a totes les seves companyes al vestidor. Les jugadores han repassat amb curiositat, humor i satisfacció la REVISTA BARÇA just abans de l’entrenament d’aquest dimecres. Hi ha hagut bromes en observar les fotografies i interès per les històries relatades.

Cal recordar que el Femení va disputar l’últim partit de l’any el dissabte passat al camp de la Reial Societat (0-3). Les sessions preparatòries, però, continuaran a Sant Joan Despí fins al dimarts 22.


El Femení A rep la revista Barça by fcbarcelona
Tornar a dalt