L’any acaba amb victòries del planter

L’any acaba amb victòries del planter

Vencen amb contundència el Juvenil-Cadet i l’Infantil-Aleví per tancar el 2015

Sense partits del primer equip ni del filial, els equips femenins del Club que van tancar l’any van ser el Juvenil-Cadet i l’Infantil-Aleví. Tots dos ho van fer amb èxit.

Europa – Juvenil-Cadet (1-5)

Partit més complicat del que indica el marcador per a les noies d’Albert Tauste davant d’un bon Europa. Les blaugranes, amb baixes per la convocatòria de la selecció catalana, es van avançar per mitjà de Maria Benedicto a la primera part, però les locals van empatar a la represa. Després de l’1-1, el Juvenil-Cadet va prémer l’accelerador i, amb un gran joc, va anotar quatre gols, obra de Maria Benedicto novament, Andrea Martínez, Sonia Perlaza i Maria Llompart. L’equip acaba l’any líder, amb cinc punts més que l’Espanyol.

Infantil-Aleví – Sant Vicenç AE (20-0)

El conjunt que dirigeix David Forcat es va imposar de forma aclaparadora al cuer. Les autores dels gols van ser Bruna Vilamala (6), Viktoria Adrianova (3), Ariadna Mingueza (2), Carla Aceituno (2), Jordina Colomer (2), Valeria Trujillo, Clara Corominas, Alicia Infante, Nerea Sánchez i Laia Trancoso. Amb un partit menys, el quadre barcelonista és líder amb 10 victòries en 10 jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut