La setmana culminarà amb un amistós amb el Hyundai Steel Red Angels

La setmana culminarà amb un amistós amb el Hyundai Steel Red Angels

En un cap de setmana sense Lliga, el divendres es reeditarà el partit amb el campió sudcoreà a la Ciutat Esportiva

La Lliga femenina de Primera i Segona Divisió s’aturarà el proper cap de setmana pels compromisos de les seleccions territorials. Tot i això, el primer equip blaugrana continua la seva preparació de cara a un tram clau de la temporada, en què s’enfrontarà consecutivament a Llevant, Athletic Club i València. Cal recordar que les noies de Xavi Llorens són segones a la Lliga a quatre punts de les bilbaïnes.

Així, la setmana d’entrenaments culminarà divendres amb un partit amistós a la Ciutat Esportiva davant el Hyundai Steel Red Angels, campió de la Lliga sud-coreana.

En directe per Barça TV i fcbarcelona.cat

Aquest duel, ofert en directe per Barça TV, en streaming per www.fcbarcelona.cat (10.30 h) i tancat al públic, ja es va produir en les dues últimes temporades. El 2015 les blaugranes es van imposar per 1-0, amb gol de Gemma Gili. La nota més destacada va ser la reaparició de Miriam Diéguez després de la lesió que havia patit en un genoll. El 2014 el resultat va ser d’empat a un, amb diana d’Alexia. Aquella cita va servir de debut com a blaugrana per a Jenni Hermoso.

El Hyundai Steel Red Angels aporta bona part de les jugadores de la selecció sud-coreana, que a l’estiu passat va jugar contra les internacionals amb Espanya del Barça al Mundial del Canadà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut