La Reial Societat, el rival a quarts de la Copa

La Reial Societat, el rival a quarts de la Copa

El partit es disputarà el 18 de juny a les 10 hores a Las Rozas, on també es disputarà la fase final

La Reial Societat serà el rival del Barça Femení als quarts de final de la Copa de la Reina, segons el sorteig pur realitzat aquest migdia entre els vuit primers classificats a la Lliga. L’eliminatòria es disputarà a partit únic el dissabte 18 a les 10 hores a la Ciudad Deportiva de Las Rozas. L’equip que es classifiqui per a la següent ronda disputarà la fase final de la competició entre el 24 i el 26 de juny, també a Madrid. 

La resta d’encreuaments són: Athletic Club-Llevant, València-Granadilla i Atlético Féminas-Sporting Huelva. El vencedor de l’eliminatòria entre Reial Societat i Barça s’enfrontarà a semifinals al que guanyi entre Athletic Club i Llevant, el divendres 24 a les 18 hores.

Els precedents

La Reial Societat ha completat la millor temporada de la seva història en finalitzar la Lliga en quarta posició. Això sí, el Barça la va superar en els dos compromisos: 0-3 a Zubieta i 1-0 a la Ciutat Esportiva.

Abans de la Copa de la Reina, el Femení tancarà la Lliga aquest diumenge al migdia al camp de l’Oviedo Moderno. Les noies de Xavi Llorens són matemàticament segones i ja tenen garantida la participació per a la Champions League de la propera temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut