Jenni, Leire, Sonia i Kenti, contra el seu passat

Jenni, Leire, Sonia i Kenti, contra el seu passat

Dues jugadores del FC Barcelona Femení i dues de l’Atlético Féminas ja saben el que és afrontar el partit de dissabte des dels dos bàndols

Atlético Féminas i Barça Femení es veuen les cares aquest dissabte en un duel clau en la part alta de la classificació de la Lliga. Es tracta d’un partit que any rere any ha guanyat en transcendència i emoció. Entre les dues plantilles, hi ha quatre futbolistes que han estat a les dues files. Són les següents:

Jennifer Hermoso
De 25 anys, la davantera madrilenya viu la seva tercera temporada de blaugrana. El seu primer equip a la Lliga, però, va ser l’Atlético Féminas, on va jugar entre el 2006 i el 2010. Posteriorment va jugar al Rayo Vallecano (2010-13) i al Tyresö suec (2013). Ara mateix és la segona màxima realitzadora del torneig, amb 11 dianes.

Leire Landa
La defensa basca va arribar al Club el 2014 procedent de l’Athletic Club. Anteriorment havia vestit les samarretes de la Reial Societat (2004-09) i de l’Atlético Féminas (2009/12). Ha estat, doncs, en els actuals quatre primers classificats de la Lliga. Als seus 29 anys, Leire és bàsica a la banda esquerra dels esquemes defensius de Xavi Llorens.

Sonia Bermúdez
És una de les jugadores cabdals de la història del FC Barcelona Femení. Amb 31 anys, l’estiu passat va decidir tornar al seu Madrid natal i recalar a l’Atlético. Com a culer va guanyar quatre Lligues, en les que sempre va ser la màxima golejadora del campionat. De fet, Sonia té l’honor d’haver guanyat les últimes set Lligues (abans n’encadenava tres amb el Rayo).

Kenti Robles
La defensa mexicana també s’ha incorporat a l’Atlético Féminas aquesta temporada després d’un any a l’Espanyol. Kenti, de 24 anys, va jugar al Barça entre el 2011 i el 2014. Per al record ha quedat el seu gol a San Mamés a l’última jornada de la Lliga 2012/13, que va decidir el títol a favor de les culers davant de 30.000 aficionats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut