fcb.portal.reset.password

Patri Guijarro, a la jornada anterior a Albacete / MATEO VILLALBA

Aparcada momentàniament la Lliga de Campions, el Femení afronta aquest diumenge al migdia la novena jornada del campionat de Lliga. Les noies de Xavi Llorens reben a la Ciutat Esportiva el Collerense, cuer amb només un punt. Després del 0-10 a Albacete i del 0-1 a Holanda, l’equip arriba en bona línia a un partit que serà especial per a Patri Guijarro, formada al conjunt balear.

Per a la cita, Llorens té totes les jugadores disponibles, amb l’excepció de les lesionades de llarga durada Mariona, Pilar Garrote i Andreia Norton. El cos tècnic facilitarà la convocatòria just abans del partit. El Femení no es pot permetre una altra ensopegada a casa si no vol distanciar-se de l'Atlètic de Madrid i l'Athletic Club.

Les declaracions prèvies de l’entrenador Xavi Llorens:

“Pensem només en el Collerense, a jugar un bon partit i que els punts es quedin a casa. A partir del diumenge a la tarda ja pensarem en el Twente”

“A priori és un partit que hem de guanyar, amb un rival que a casa és fort però a fora té més dubtes”

“Les jugadores ho volen jugar tot. Tenim un grup molt bonic”

Patri Guijarro:

“Tinc moltes ganes de jugar contra el Collerense. Per a mi és bonic, em ve molt de gust”

“És una llàstima que el meu exequip sigui el cuer, però hem de fer els nostres deures. Espero que se’n surtin”

“Sabem que tenim un bon resultat amb el Twente, però per davant de tot hi ha la Lliga, que és cada cap de setmana i només pensem en això”

“Estic molt còmoda dins l’equip. No és fàcil sortir d’una illa i venir aquí, però les companyes i el cos tècnic m’han ajudat molt a adaptar-me”.


FC Barcelona – Collerense: entrades gratuïtes by fcbarcelona

Tornar a dalt