FC Barcelona Femení – Santa Teresa CD: Torna la Lliga

FC Barcelona Femení – Santa Teresa CD: Torna la Lliga

12 h, Barça TV i fcbarcelona.cat (streaming): Les noies de Xavi Llorens no poden deixar escapar més punts si volen seguir l’estela dels dos capdavanters

Després de l’aturada per compromisos internacionals, el Femení reprèn la Lliga aquest diumenge al migdia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Santa Teresa. El cos tècnic blaugrana només ha pogut fer tres entrenaments amb la totalitat de la plantilla, ja que vuit jugadores van estar concentrades amb la selecció espanyola.

El Barça va deixar la competició amb un empat al derbi i a quatre punts de l’Atlètic de Madrid i de l’Athletic Club. Les basques van ampliar el seu avantatge superant la Reial Societat en un partit avançat d’aquesta jornada. Les blaugranes, doncs, no tenen més marge d’error.

Un reforç esperat

Això sí, l’equip compta amb un reforç molt desitjat. I és que Mariona Caldentey ja es troba disponible després de cinc mesos allunyada dels terrenys de joc per una lesió en un genoll. D’aquesta manera, les úniques baixes segures són les d’Andreia Norton i Pilar Garrote. Xavi Llorens facilitarà la convocatòria just abans del partit.

El Santa Teresa, per la seva banda, és penúltim a la classificació amb sis punts en nou jornades disputades. Tot i això, les de Badajoz arriben a Sant Joan Despí reforçades de moral gràcies a la consecució de la Copa d’Extremadura aquesta setmana.

Les declaracions prèvies de Xavi Llorens:

“Tenim moltes ganes de tornar a competir a la Lliga, de que les jugadores facin un bon partit i de que els tres punts es quedin a casa. Necessitem, sobretot, fer un bon futbol i acabar l’any amb victòries i amb moral per anar a per la Lliga el 2016”

“Tenir a Mariona disponible és un incentiu. Abans de lesionar-se estava a un nivel altíssim. Després de passar-ho malament ara és feliç. Si el partit es posa de cara la intenció és que jugui uns minuts”

“Guanyar un premi com el de la Federació Catalana és molt agradable, però és un mèrit col·lectiu”

Les declaracions prèvies de Mariona Caldentey

“Estic molt bé, molt contenta de tornar. Han estat cinc mesos molt difícils, molt llargs. De mica en mica vaig agafant ritme, el fet de reincorporar-me al grup m’ha fet sentir molt millor”

“Segur que encara no estic al meu millor nivell. Ara toca guanyar confiança”

“És el primer partit que estic disponible. Tinc ganes de, quan pugui sortir, poder fer-ho bé. Quan el cos tècnic ho cregui oportú, intentaré donar el màxim”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut