fcb.portal.reset.password

FCB Femení - Reial Societat.

Quatre jornades i 12 punts són el que queden per acabar la Lliga Femenina. L’Athletic Club i el Barça continuen el seu espectacular i apassionant frec a frec al capdamunt de la classificació. Les basques tenen un punt més que les catalanes, que sumen vuit victòries consecutives i es troben en un dolç moment de forma. L’empat de l’Atlético Féminas al camp del Llevant (1-1) en el partit avançat de la jornada sembla deixar definitivament el títol entre dos.

L’Athletic Club rebrà aquest migdia l’Oiartzun, al mateix temps que el Barça rebi a la Ciutat Esportiva una exigent Reial Societat, quarta classificada. L’entrenador Xavi Llorens no podrà comptar amb les lesionades Leire Landa, Cristina Baudet, Esther Romero, Andreia Norton, Andrea Falcón i Pilar Garrote.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Si guanyem els quatre partits i l’Athletic Club punxa tindrem l’opció d’emportar-nos la Lliga. Els dos estem fent una temporada boníssima i excepcional”.

“La Reial jugarà com sempre amb un 4-2-3-1, amb molt ordre defensiu i bona sortida de pilota. Té un doble pivot molt treballador i quatre jugadores al davant molt descarades, sobretot María Díaz i Nahikari”.

“Hem de ser molt correctes defensivament, que el mig del camp sigui contundent i ràpid i que al davant aprofitem les ocasions”.

“Tot comença per la porteria a zero. Si no facilitem oportunitats al rival, les nostres arribaran a base del treball i de la qualitat”.

“Tenim confiança per guanyar la Lliga i la Copa de la Reina, però són competicions diferents”.  

Les declaracions d’Ane Bergara

“Portem una molt bona ratxa i la nostra intenció és mantenir-la fins a final de temporada. Treballem per guanyar-ho tot i jo crec que aquest equip pot”.

“Serà un partit complicat, la Reial Societat està fent una molt bona temporada. En els últims partits no està tenint bons resultats, però el treball que estan fent és molt bo. Haurem de donar el màxim els 90 minuts”.

“Sempre és un partit especial per a mi, però haig de deixar el tema emotiu de banda i concentrar-me en el partit i en la importància que tenen els tres punts per a nosaltres”.

“Com a defensa, l’objectiu principal és no encaixar gols i, amb la qualitat que tenim a dalt, oportunitats en tindrem i els gols arribaran”.

“Ens hem de concentrar en el nostre partit i si els nostres rivals fallen, millor. La nostra feina són els quatre partits que queden. Confiem en guanyar-los per lluitar la Lliga fins al final”.


FCB Femení: Xavi Llorens i Ane Bergara, prèvia... by fcbarcelona
Tornar a dalt