FC Barcelona Femení – RCD Espanyol (prèvia): Derbi d’objectius

FC Barcelona Femení – RCD Espanyol (prèvia): Derbi d’objectius

12 hores, Barça TV i streaming per fcbarcelona.cat: Les blaugranes es juguen la Lliga i les periquites, la Copa, quan queden sis jornades

La 25a jornada del campionat de Lliga femenina preveu aquest diumenge al migdia un derbi al camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Barça i Espanyol hi arriben amb dinàmiques oposades. Si les culers encadenen sis victòries consecutives i es troben a un punt del líder, l’Athletic Club, les periquites encara no han guanyat a la segona volta i es troben a cinc punts de les places d’accés a la Copa de la Reina.

La bona notícia en la convocatòria barcelonista és la recuperació de Laura Ràfols. En canvi, el tècnic Xavi Llorens perd Bárbara Latorre per una lesió muscular. La davantera s’uneix a les baixes de Cristina Baudet, Esther Romero, Leire Landa i Andreia Norton.

L’equip té el record de l’empat a zero de la primera volta a Sant Adrià del Besòs. Tot i això, els precedents més recents a Sant Joan Despí són molt favorables: quatre victòries, amb 14 gols a favor i cap en contra, en els últims quatre enfrontaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut