FC Barcelona Femení - Rayo Vallecano (prèvia): Això no s’atura

FC Barcelona Femení - Rayo Vallecano (prèvia): Això no s’atura

12 hores, Barça TV i streaming a www.fcbarcelona.cat: El conjunt blaugrana reprèn la lluita per la Lliga entremig de l’eliminatòria de Champions amb el PSG

Després de la històrica jornada de Champions de dimecres, el Barça Femení torna a centrar tota la seva atenció en la Lliga, on aquest diumenge rep el Rayo. El campionat ha quedat en un puny amb la derrota de l’Athletic Club en la jornada anterior precisament davant de les de Vallecas. Ara les bilbaïnes són líders amb un punt més que Barça i Atlètic de Madrid. Per tant, les blaugranes segueixen sense marge d’error.

Canvi d’escenari

Aquest partit tindrà un canvi d’escenari dins de l’habitual Ciutat Esportiva Joan Gamper. Es disputarà al camp número 7, sobre gespa natural. No podran participar-hi les lesionades Miriam Diéguez, Leire Landa i Andreia Norton. El tècnic Xavi Llorens no vol distraccions tot i l’imminent tornada dels quarts de Champions, el dimecres a París.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Tenim totes les ganes de fer un bon partit, sumar els tres punts i agafar moral de cara a la Lliga i al partit de tornada dels quarts de Champions”.

“Jugarem amb el millor equip possible, sense pensar en el partit del PSG”.

“El Rayo vindrà reforçat de moral. Ha anat de menys a més. Juga molt bé contra els equips grans, ha tingut més problemes amb els de baix”.

“Tenia molt bona relació amb Johan Cruyff, el coneixia de fa moltíssims anys; jugava amb ell a futbol sala, hem fet molts sopars amb el grup dels dijous... Ell i Charly (Rexach) són qui em van fer entrar al Barça fa moltíssims anys. Les últimes vegades havíem parlat amb Johan del canvi del futbol femení. Deia que el futur era de les noies”.

“Cruyff va suposar un canvi radical en la nostra filosofia i mentalitat. Ara som més guanyadors”.

Les declaracions de Gemma Gili

“És un partit complicat perquè necessitem els tres punts sí o sí i venim amb el cansament físic de la Champions. Intentarem que no es noti, ens estem recuperant bé”.
“Hem d’intentar fer el nostre joc des del primer minut perquè vagin perdent la confiança que van guanyar la setmana passada”.

“L’important és el partit d’aquest diumenge. El nostre objectiu principal és la Lliga, la Champions és un regal molt bonic per a tots, una experiència que et fa créixer”.

“No ens esperàvem que vinguessin més de 8.000 persones al Mini. És un premi i un símbol de que el nostre treball està generant il·lusió. Hem de seguir treballant i creixent per animar a la gent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut