FC Barcelona Femení – Oiartzun KE (Prèvia): Tornar a començar

FC Barcelona Femení – Oiartzun KE (Prèvia): Tornar a començar

12 hores, Barça TV i streaming a fcbarcelona.cat: El conjunt blaugrana reprèn la lluita pel liderat després d’una llarga aturada nadalenca

La Lliga femenina engega de nou aquest cap de setmana després de gairebé un mes d’aturada. El conjunt blaugrana la va aparcar a quatre punts del líder, l’Athletic Club, i a un del segon, l’Atlètic de Madrid.

Aquest diumenge (12 hores), el Barça rep l’Oiartzun a la Ciutat Esportiva. Al mateix temps, els dos primers classificats s’enfrontaran a Lezama. És, doncs, una jornada important per al futur de la Lliga. A més, la setmana que ve seran les culers les que visitin l’Atlètic de Madrid, en un duel d’alt voltatge.

Primer, però, l’equip se centra en l’Oiartzun. El tècnic Xavi Llorens no podrà comptar amb Cristina Baudet i Núria Garrote -totes dues amb una sobrecàrrega al psoes- ni amb Patri Guijarro, que s’està recuperant d’un esquinç a la sindesmosi. Se sumen a les baixes de llarga durada d’Andreia Norton i Pilar Garrote.

L’Oiartzun KE, per la seva banda, arriba a Sant Joan Despí intentant escapar-se de la zona de risc. Ara és onzè. Les basques, ascendides aquesta temporada, encara no han guanyat fora de casa.

L’entrada al camp 8 de la Ciutat Esportiva és gratuïta. El partit es podrà seguir a través de Barça TV i en streaming per fcbarcelona.cat.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Tenim ganes que arribi el partit. L’equip està entrenant bé, però ens falta competir i posar-nos les piles per aconseguir els objectius en els sis mesos que queden”.

“Esperem jugar molt millor del que hem fet fins ara i, sobretot, aprofitar més les ocasions. Treballem per millorar l’encert en els metres finals”.

Les declaracions de Miriam Diéguez

“Serà complicat. Després de tant de temps sense competir, el primer partit sempre és difícil. Crec que l’equip està molt bé i n’és conscient, però hem d’anar amb precaució”.

“De moment no pensem en el partit de l’altra setmana amb l’Atlètic. Serà bonic, però ara només tenim en ment l’Oiartzun, en treure els punts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut