FC Barcelona Femení – Llevant UD (prèvia): A per la final!

FC Barcelona Femení – Llevant UD (prèvia): A per la final!

18 hores, Gol: L’equip obre les semifinals de la Copa de la Reina a Las Rozas davant d’un rival perillós

Les semifinals de la Copa de la Reina aixequen el taló aquest divendres a partir de les 18 hores. Ho fan amb un Barça-Llevant, després que les granotes protagonitzessin la gran sorpresa dels quarts eliminant l’Athletic Club, campió de Lliga. Les culers, per la seva banda, van fer una demostració d’efectivitat en imposar-se per 1-5 a la Reial Societat. L’altra semi la disputaran tot seguit el València i l’Atlético de Madrid.

El torneig continua a Las Rozas  i els guanyadors disputaran la final el diumenge a les 11 hores. Així, el Femení busca la seva quarta en sis anys. Després d’escapar-se la Lliga a l’últim sospir, la Copa s’ha convertit en el darrer gran objectiu. Això sí, el davant hi tindrà un Llevant que ha acabat el curs pletòric, com ho indica la seva quarta posició al campionat. I serà, també, el duel entre les dues màximes realitzadores de la temporada: Jennifer Hermoso (24) contra Charlyn Corral (22).

10 Copes

Entre els dos equips sumen ni més ni menys que deu Copes de la Reina. El Barça, gran dominador dels últims temps, n’acumula 4 (1994, 2011, 2013 i 2014), mentre que el Llevant és, juntament amb l’Espanyol, el rei de Copes. En té 6: 2000, 2001, 2002, 2004, 2005 i 2007.

Les noies de Xavi Llorens viatjaven a Madrid aquest dijous amb la mateixa convocatòria que la setmana anterior. El cos tècnic no podrà comptar amb les lesionades Mariona, Leire i Andreia Norton.

Els dos partits d’aquesta campanya entre el Barça i el Llevant s’han resolt a favor del bàndol català: 7-1 a la Ciutat Esportiva i 0-1 a Paiporta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut