fcb.portal.reset.password

El 0-1 de l'anada, obra d'Olga / BAS EVERHARD - FC TWENTE

Fa una setmana exacta, el Barça obtenia un 0-1 valuós al camp del FC Twente, a l’anada dels vuitens de la Lliga de Campions, en un partit amb més de 15.637 espectadors. Ara és el torn del Mini. El conjunt que dirigeix Xavi Llorens es juga el bitllet per als quarts a casa, davant la seva afició. Busca ser entre els vuit millors equips del continent per segona vegada en la seva història.

Per aquesta cita, el cos tècnic blaugrana té a la seva disposició a tota la plantilla, amb l’excepció de les lesionades de llarga durada: Mariona, Pilar i Andreia Norton. Tot i la victòria amb més patiments dels previstos davant del Collerense en l’última jornada de Lliga, el Femení acumula una dinàmica positiva.

El Twente Vrouwen, per la seva banda, intentarà imposar el seu joc més físic i que la velocitat de les seves puntes l’acosti al gol que, com a mínim, necessita per tenir opcions de classificar-se. La presència de la seva capitana, Anouk Dekker -sancionada a l’anada-, és la seva principal arma per creure en la remuntada.


FC Barcelona – Twente Women's Champions League... by fcbarcelona

Tornar a dalt