fcb.portal.reset.password

El tècnic Xavi Llorens, atenent els mitjans a la Ciutat Esportiva / GERMÁN PARGA-FCB

El BIIK-Kazygurt no ha acabat de deixar contents els integrants del Barça Femení. El que a priori podia semblar un sorteig favorable es va complicar després de fer una primera anàlisi del rival. Un viatge molt llarg, amb diferència horària, i el fet que el campió, el FFC Frankfurt, no passés de l’empat la temporada passada fan ser més previsors abans d’anar cap al Kazakhstan a l’octubre.

Per Llorens és un rival enganyós

El tècnic Xavi Llorens no va acabar satisfet del sorteig. “És un equip enganyós. Està clar que si comparem les dues Lligues la nostra és més potent, però a falta de quatre jornades han guanyat tots els partits. Tenen els seus números i ompliran el camp per fer pressió”, afirmava Llorens. “És un equip dur, molt físic, i tenim la referència del Frankfurt. Serà important la nostra experiència a Europa amb quatre temporades ja”, concloïa Xavi.

Unzué confia a treure un bon resultat per rematar-ho al Mini

Per la seva banda, la capitana de l’equip, Marta Unzué, confia a donar-ho tot per no badar: “No és un rival fàcil, i si el campió de la Champions de l’any passat va empatar a casa seva per alguna cosa deu ser. La temperatura, el viatge, la diferència horària… Tot suma i és important”, deia Unzué. “En una eliminatòria de Champions hem de donar el 120% i treure un bon resultat allà, i si pot ser sense encaixar gols. Si venim amb un gol a favor tindrem la tranquil·litat per jugar la tornada al Mini”, afirmava finalment la capitana.


REACCIONS SORTEIG CHAMPIONS FEMENINA por fcbarcelona

Tornar a dalt