fcb.portal.reset.password

Entrevista a Alexia a la Ciutat Esportiva / VÍCTOR SALGADO-FCB

“Esperem un partit súper igualat, es decidirà per petits detalls. Confio en què fem un bon partit i en treure’l endavant”. Són les impressions d’Alexia Putellas, a 48 hores d’un Atlético Féminas-Barça transcendent per a la Lliga. Cap dels dos poden perdre pistonada en la persecució a l’Athletic Club, una circumstància que no incomoda al conjunt blaugrana.

“Per sort o per desgràcia, en els últims anys no hem pogut fallar diumenge rere diumenge. Sempre hem intentat buscar els tres punts. L’equip hi està acostumat. Sí que és cert que aquest partit serà molt important, però queda molta Lliga”, manifestava l’‘11’ barcelonista.

Estils similars

En una entrevista a Barça TV i www.fcbarcelona.cat, Alexia assenyalava: “L’Atlético és un equip que vol la possessió com nosaltres. Vol controlar en tot moment el ritme dels partits. A veure què passa, qui s’ho emporta”. Sobre el rival, afegia: “Ve fent-ho bé els últims anys i han fitxat jugadores que marquen les diferències. Ens costarà, i a casa seva encara més, però hi anem amb moltes ganes”.El vestidor està molt unit, és un dels millors en els que he estat
En aquest sentit, l’atacant té fe cega en el grup per assolir els objectius de la present temporada: “El vestidor està molt unit, és un dels millors en els que he estat. Hi ha molt bona relació entre totes i això es nota a l’hora de solucionar problemes que se’ns puguin presentar”. “Des del principi estàvem mentalitzades que aquesta Lliga costaria molt”, reconeixia.

Amb tot, passi el que passi dissabte, Alexia té clar que “fins al final el títol estarà molt renyit”. Concloïa així: “La Lliga és molt llarga, és molt difícil que els equips de dalt ho guanyem tot. Hem d’estar preparades per si l’Athletic Club punxa i aconseguir els màxims punts”.


Alexia Putellas, abans de visitar l'Atlético... by fcbarcelona
Tornar a dalt