Els set possibles rivals del Femení als quarts de la Lliga de Campions

Els set possibles rivals del Femení als quarts de la Lliga de Campions

Wolfsburg, Frankfurt, Lió, París Saint-Germain, Brescia, Slavia de Praga i Rosengard, els possibles esculls de les blaugrana

Dos alemanys, dos francesos, un italià, un txec i un suec són els possibles rivals del Femení als quarts de final de la Lliga de Campions. El sorteig dels quarts i de les semifinals tindrà lloc el divendres que ve. L’anada es disputarà el 23/24 de març i la tornada, una setmana més tard. Aquests són els possibles contrincants del Barça:

Wolfsburg (Alemanya): Un dels dominadors del futbol femení europeu els últims temps es va classificar amb més comoditat de la prevista davant del Chelsea, flamant campió anglès. El resultat global va ser de 4-1.

FFC Frankfurt (Alemanya): El vigent campió d’Europa va superar els vuitens ‘in extremis’: va vèncer el Kvinner noruec als penals. I és que a la tornada es va repetir el 0-2 de l’anada.

Lió (França): Les gales es van desfer de l’Atlètic Féminas amb un global de 9-1. En les dues anteriors edicions s’havien quedat sempre als vuitens.

París Saint-Germain (França): Les parisenques van deixar fora l’Orebro pel valor doble dels gols en camp contrari. Una diana de la seva referent, Anja Mittag, va decidir l’eliminatòria.

Brescia (Itàlia): Un gol miraculós de Lisa Boattin a l’últim minut contra el Fortuna va permetre a les transalpines convertir-se en una de les grans revelacions del torneig.

Slavia de Praga (República Txeca): Es presenta a aquesta ronda per primera vegada després d’eliminar el campió rus. Es va veure les cares amb el Barça als setzens de la temporada passada.

Rosengard (Suècia): S’ha classificat per als quarts de final per quarta vegada en cinc temporades. A vuitens es va desfer amb comoditat del Verona, amb una actuació remarcable de la seva estrella: la brasilera Marta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut