Els quatre equips femenins, invictes a la Lliga

Els quatre equips femenins, invictes a la Lliga

El primer equip, el filial, el juvenil-cadet i l’infantil-aleví es troben tots entre les dues primeres posicions després de 14 jornades

L’inici de temporada dels conjunts de futbol femenins del Barça està sent prometedor. Des del primer equip fins a l’infantil-aleví, cap dels quatre combinats coneix encara la derrota a la Lliga. A més del compromís en la formació, els resultats també surten. Així es troben ara mateix després de 14 jornades a les seves competicions:

PRIMER EQUIP: 10 victòries i 4 empats
Les noies de Xavi Llorens, campiones de les quatre darreres Lligues, són segones a la classificació a sis punts d’un Athletic Club que tan sols ha cedit un empat (precisament davant les blaugranes). Això sí, l’equip ja ha superat les visites a les bilbaïnes i a l’Atlètic Féminas.

CLASSIFICACIÓ


FEMENÍ B: 12 victòries i 2 empats
El filial està portant a terme un apassionant frec a frec amb el Seagull badaloní al capdavant del grup tercer de la Segona Divisió. Ara són segones a un punt del líder. El conjunt dirigit per Zoe García acumula 55 gols a favor i 6 en contra.

CLASSIFICACIÓ


JUVENIL-CADET: 12 victòries i 2 empats
Les d’Albert Tauste mantenen una lluita aferrissada al capdamunt de la taula amb l’Espanyol. Ara mateix són líders amb un punt més que les blanc-i-blaves. Destaca al seu bagatge els 97 gols marcats (7 per partit).

CLASSIFICACIÓ


INFANTIL-ALEVÍ: 14 Victòries
El quadre que entrena David Forcat compta tots els seus partits per victòries. Aquest cap de setmana es va imposar per 2-7 al camp del segon, l’Espanyol. Els registres anotadors de les blaugranes són brillants: 131 gols a favor i 13 en contra.

CLASSIFICACIÓ

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut