fcb.portal.reset.password

 

L’inici de temporada dels conjunts de futbol femenins del Barça està sent prometedor. Des del primer equip fins a l’infantil-aleví, cap dels quatre combinats coneix encara la derrota a la Lliga. A més del compromís en la formació, els resultats també surten. Així es troben ara mateix després de 14 jornades a les seves competicions:

PRIMER EQUIP: 10 victòries i 4 empats
Les noies de Xavi Llorens, campiones de les quatre darreres Lligues, són segones a la classificació a sis punts d’un Athletic Club que tan sols ha cedit un empat (precisament davant les blaugranes). Això sí, l’equip ja ha superat les visites a les bilbaïnes i a l’Atlètic Féminas.

CLASSIFICACIÓ


FEMENÍ B: 12 victòries i 2 empats
El filial està portant a terme un apassionant frec a frec amb el Seagull badaloní al capdavant del grup tercer de la Segona Divisió. Ara són segones a un punt del líder. El conjunt dirigit per Zoe García acumula 55 gols a favor i 6 en contra.

CLASSIFICACIÓ


JUVENIL-CADET: 12 victòries i 2 empats
Les d’Albert Tauste mantenen una lluita aferrissada al capdamunt de la taula amb l’Espanyol. Ara mateix són líders amb un punt més que les blanc-i-blaves. Destaca al seu bagatge els 97 gols marcats (7 per partit).

CLASSIFICACIÓ


INFANTIL-ALEVÍ: 14 Victòries
El quadre que entrena David Forcat compta tots els seus partits per victòries. Aquest cap de setmana es va imposar per 2-7 al camp del segon, l’Espanyol. Els registres anotadors de les blaugranes són brillants: 131 gols a favor i 13 en contra.

CLASSIFICACIÓ

Tornar a dalt