Els precedents amb el Llevant

Els precedents amb el Llevant

El Barça Femení ha superat en els dos compromisos de Lliga el rival de divendres a les semifinals de la Copa de la Reina

El Llevant, que va eliminar l’Athletic Club (2-0), serà el rival del Barça Femení a les semifinals de la Copa de la Reina que es disputaran divendres a les 18 hores. Serà, doncs, la tercera vegada que es troben granotes i culers aquesta temporada. En les dues anteriors, de Lliga, es van imposar les noies dirigides per Xavi Llorens.

El Barça-Llevant, corresponent a la jornada 2, es va saldar amb un contundent 7-1. I això que les visitants es van avançar aviat per mitjà de Charlyn Corral. La resposta barcelonista va ser titànica i va remuntar amb gols de Jenni Hermoso (3), Marta Torrejón, Irene del Río, Bárbara Latorre i Sandra Hernández. A la segona volta, el Femení va tornar a vèncer, en aquest cas gràcies a un solitari gol d’Olga García (0-1).

Duel de Pitxitxis

La primera de les semifinals de la Copa de la Reina 2016 enfrontarà les dues màximes realitzadores de la Lliga. La ‘10’ del Barça, Jenni Hermoso, va ser Pitxitxi per primera vegada a la seva carrera amb 24 gols. Ben a prop es va quedar la davantera del Llevant, Charlyn Corral. La mexicana va ser una de les grans revelacions del campionat i va apuntar-se 22 dianes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut