El planter no afluixa

Golejades del Juvenil-Cadet i de l’Infantil-Aleví femenins en camps complicats

Sense partit del Femení B pels compromisos internacionals (jugarà dimarts contra l’Espanyol a la Ciutat Esportiva), els dos representants del planter femení aquest cap de setmana han estat el Juvenil-Cadet i l’Infantil-Aleví per seguir amb la seva ratxa triomfal.

Sabadell – Juvenil-Cadet (1-8)
Victòria de mèrit de les noies d’Albert Tauste al camp del sisè classificat. La gran protagonista de la tarda va ser Clàudia Pina, amb quatre gols. També van marcar per a les visitants: Laia Codina, Laura Linares, Sonia del Mar Perlaza i Marta Vilarrasa. A falta de set jornades per acabar la Lliga, el Barça continua líder amb sis punts més que el segon, l’Espanyol.

Sant Gabriel – Infantil-Aleví (2-7)
Gran inici del torneig complementari del conjunt dirigit per David Forcat. Campió de Lliga, va tenir una prova exigent en un partit que al minut 50 estava 2-3. La sentència va arribar en un últim quart plàcid. Les golejadores culers van ser Bruna Vilamala (2), Natalia Muñoz, Carla Aceituno, Laia Trancoso, Jana Fernández i Viktoria Adrianova. Els altres dos equips del grup són l’Espanyol i el Martinenc.