El planter, de tres en tres

Una setmana més, tots els equips de base femenins han guanyat els seus respectius partits del cap de setmana

Continua la imbatibilitat al planter femení del FC Barcelona. A banda de no conèixer la derrota aquesta temporada, els tres equips formatius acostumen a guanyar els seus partits del cap de setmana. Aquest no n'ha estat una excepció.

Femení B – AEM (3-0)
En un partit avançat de la 20a jornada, el filial va reforçar el seu liderat de la Segona Divisió amb un 3-0 a l’AEM. Abans de la primera mitja hora Ona Batlle i Irina Uribe ja havien encarrilat la victòria per a les locals. A la segona part va continuar el domini culer i es van multiplicar les ocasions. A les acaballes, un penal transformat per Laura Martínez va sentenciar. Amb un partit més, el Femení B ja suma 8 punts més que el segon classificat, el Seagull.

Fundació Atlètic Vilafranca – Juvenil-Cadet (1-7)
El conjunt blaugrana, dominador com de costum, va treballar de valent per batre un rival que va plantar cara durant el primer temps. Els gols de Sonia Perlaza, Maria Llompart, Maria Benedicto (2), Anna Torrodà, Alba Fernández i Marta Vilarrasa van sentenciar a favor del líder de la Lliga. La setmana que ve el Juvenil-Cadet rebrà l’Espanyol a la Ciutat Esportiva en un compromís decisiu per al títol.

Infantil-Aleví – Els Pallaresos (3-1)
Aquesta vegada fins al tercer quart no va poder desencallar el duel, marcat pel vent, l’equip de David Forcat. Contra un rival molt físic i una portera inspiradíssima, les dianes de Carla Aceituno, Viktoria Adrianova i Jana Fernández van significar una nova victòria per a l’Infantil-Aleví, líder amb sis punts d’avantatge.