El Juvenil-Cadet ho té a tocar

L’equip és a tres punts de rubricar el ple de títols del planter femení blaugrana

Sense Lliga per al primer equip ni per al filial pels partits de les seleccions territorials, el futbol femení blaugrana ha estat representat pel Juvenil-Cadet i l’Infantil-Aleví aquest cap de setmana. Tots dos han obtingut triomfs importants.

Sant Gabriel – Juvenil-Cadet (2-4)
Les noies d’Albert Tauste ja tenen la Lliga a tocar després de la treballada victòria al camp del Sant Gabriel. La intensitat era alta i, davant d’un rival molt motivat, el Barça es va haver de refer d’un gol local inicial. Clàudia Pina va empatar aviat, en una primera part igualada, i les visitants van decantar la balança a la segona meitat amb dianes d’Abril Moreno (de córner directe), una altra de Pina i Ainhoa Marín. Amb sis punts d’avantatge a falta de tres jornades, el Juvenil-Cadet serà campió la setmana que ve si venç el següent partit, el dimarts 17, contra la DAMM.

Espanyol B – Infantil-Aleví (1-7)
Campió de Lliga setmanes enrere, el conjunt que dirigeix David Forcat mana encara amb més autoritat al torneig complementari gràcies a l’1-7 en un derbi entre els dos primers. El Barça va completar una bona actuació coral contra un oponent que mai es va rendir. I això que un hat-trick de Viktoria Adrianova als 17 primers minuts va sentenciar. La resta de gols culers se’ls van apuntar Bruna Vilamala, Laia Trancoso, Carla Aceituno i Berta Ayma (en pròpia porta). Així, l’Infantil-Aleví ja s’ha assegurat la primera plaça del torneig complementari.